Het nieuwe Goud, wegen naar de werkelijkheid

Een bijzonder evenement op 3 september 2022 in Antropia, georganiseerd door antroposofen, theosofen en rozenkruisers

Bent u iemand die vanuit een spiritueel, positief perspectief naar deze tijd en zijn grote uitdagingen wil kijkenBent u iemand die aanvoelt dat de mens zowel probleem als oplossing is, en dat deze tijd eerst en vooral om een innerlijke revolutie vraagt?

Bent u iemand die deze omwenteling in zichzelf probeert te bewerkstelligen?

Bent u iemand die geestverwanten zoekt, jong en oud die net als u tasten naar een zien met de ogen van de ziel en een begrijpen met het hart?

Kom dan op 3 september naar ‘Het nieuwe Goud, wegen naar de werkelijkheid’, een evenement georganiseerd door antroposofen, rozenkruisers en theosofen.

Drie bewegingen die elkaar vinden in een spiritueel, positief mensbeeld en een hoopvol perspectief op de huidige tijd en zijn grote uitdagingen. Zij laten zich daarbij inspireren door de grote, universele wijsheidstradities die de mensheid in haar ontwikkelingsgang begeleiden. Samen behoren zij tot de oudste esoterische organisaties in Nederland en beschouwen ze zich als exponenten van die wijsheidstradities.

Programma in het kort

10.00 – 11.20             Plenaire start in de Ionazaal

Aan het begin van de dag zijn er muziek, beweging en twee lezingen. De eerste door Klaas van Egmond over hoe we het juiste midden zijn kwijt geraakt en weer kunnen vinden. De tweede door Wendelijn van de Brul over innerlijke transformatie.

11.20 – 11.40             Pauze

11.40 – 12.40             Workshops en lezingen

Een keuze uit workshops en lezingen, waaronder over de Egyptische mysteriën, de zielentaal van sprookjes, de kracht van rituelen, opgroeien in deze tijd, de aarde als levend organisme en het Openbaringenboek van Johannes.

12.40 – 14.00             Lunch

14.00 – 15.15             Workshops en lezingen

Opnieuw een keuze uit verschillende workshops en lezingen, waaronder over Perzische mystiek en soefisme, transpersoonlijke en spirituele ervaringen, wetenschap en spiritualiteit, het stellen van vragen en karma en reïncarnatie bekeken door de ogen van jonge mensen.

15.15 – 15.45             Pauze

15.45 – 16.45             Plenaire afsluiting in de Ionazaal

In het slotdeel van de dag klinkt opnieuw muziek en zullen vertegenwoordigers van de drie stromingen ingaan op vragen die gedurende de dag werden gesteld. We kijken met u terug en vooruit.

Voor meer informatie en aanmelding: hetnieuwegoud.nl

Mocht u de deelnamekosten te hoog vinden stuur ons dan een bericht; niet deelnemen vanwege evt. financiele beperkingen willen we voorkomen. 

Prijs: 
€50.00
Studentenprijs: 
€25.00
none